ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Måns Zelmerlöws hemliga samtal med Pernilla Wahlgren inför Allsången

28 maj, 2023 
Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren ska leda Allsång på Skansen sommaren 2023.
Nu berättar Måns Zelmerlöw om duons privata samtal bakom kulisserna av Masked singer-inspelningen.
– Pernilla har frågat om jag har några tips, säger Måns till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtidBrand logo
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Måns Zelmerlöw, 36, var bara 24 år gammal när han tog över som Allsång på Skansen-programledare. Mellan 2011 till 2013 fick vi se honom i rollen innan han ersattes av Petra Marklund, 38, 2014.

Petras efterträdare blev Sanna Nielsen, 38, som lett programmet de senaste åren. Men förra sommaren kom Sanna med beskedet att hon började känna sig klar. I sommar väntar därför nya äventyr när Pernilla Wahlgren, 55, ska göra debut som programledare för SVT:s långkörare.

– Det är så stort, så hedrande och smickrande. Jag är så glad att axla den här manteln efter alla Allsångsledare som kommit före mig, sa Pernilla till SVT när nyheten offentliggjordes.

Måns Zelmerlöw om privata samtalen med Pernilla Wahlgen – inför Allsång på Skansen

Under våren har vi fått se Pernilla och Måns Zelmerlöw arbeta tillsammans med Masked singer. Nu avslöjar Måns att Allsångs-uppdraget är något som kommit på tal under inspelningarna.

Annons

– Pernilla har frågat om jag har några tips och så men hon är så van vid de där situationerna så, säger Måns om Pernillas arbete.

Var det ett bra val av SVT?

– Det tycker jag, det känns som att hon är ju...hon har det där i sig och kommer bidra med en väldigt mysig atmosfär på Skansen.

Därför vill inte Lasse Berghagen gästa Allsång på Skansen med Pernilla

Det är nu bara några veckor kvar tills vi får se Pernilla debutera som programledare på Sollidenscenen. Någon som inte kommer att dyka upp bland sommarens gäster är Lasse Berghagen, 78.

Kommer vi att få se dig i Allsången i sommar?

– Har ingen aning faktiskt.

Men hade du tackat ja om frågan kom?

– Tveksamt faktiskt. Jag vet inte, det där är historia för mig. Jag tycker nog det.

FOTO: TT

Annons